DOKAP İle 4 Proje İçin Protokol İmzalandı

Rize Valisi Kemal Çeber ve DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Hakan Gültekin, Rize Valiliği ile birlikte 4 İl Müdürlüğün hazırlamış olduğu 4 proje için protokol imzaladı.

DOKAP ile Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ''Rize İli Alabalık Tesisleri Modernizasyonu'' projesi, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''Eğitim Gemisi ile Öğrencilerin Staj Sorunun Giderilmesi'' projesi, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ''Yöresel Sanatlara Yenilikçi Dokunuşlar Tasarım ve Üretim Atölyesi'' projesi ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ''Topraktan Tezgâha Kendir İpinin Serüveni'' projesi kapsamında 4 adet projenin protokolü imzalanarak bilgilendirmeler yapıldı. 

Rize Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde protokolleri Rize Valisi Kemal Çeber ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin imzaladı. İmza töreninde Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Öznur Günay ve DOKAP yetkilileri hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Vali Kemal Çeber, DOKAP’ın bölgemiz ve Rize için bir avantaj olduğunu belirterek, “DOKAP, desteklediği projelerimizle ilimizin kalkınması ve gelişmesine önemli destekler vermektedir. Rize’miz kültürel ve doğal güzellikleriyle önemli bir potansiyele sahip. Bizlerde bu projelereler ilimizin var olan bu güzelliklerini ortaya çıkararak, ekonomiye kazandırıp hizmete dönüştürmeyi amaçlıyoruz. 4 tane müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu 4 ayrı proje için protokol imzaladık. Bu projeler ilimiz için önemli çalışmalar olacaklar. Bu vesile ile imzalanan protokolün ilimize hayırlı olmasını diliyor, projelerde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ayrıca DOKAP Başkanı hemşerimiz Hakan Gültekin’e de ilimiz için geliştirilen projelere vermiş olduğu destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • Henüz yorum yazılmadı