RİZE’NİN STK’LARI BİR ARAYA GELDİ

Rize’de aktif çalışmaları devam eden Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yapılan davet ve Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu organizasyonuyla  bir araya gelindi.

Pandemi sürecinden dolayı küçük gruplar halinde gerçekleştirilen toplantıda İl Sosyal Etüt ve Proje Md. Şule C. Kazancıoğlu “Ben” değil “Biz” diyebilmenin en güzel kanıtının STK’lar olduğunu vurgulayarak “Eğer biz birbirimizle iletişim kuramıyorsak, organize olamıyoruz demektir ve tek başına yaptığımız çalışmalar bizi ancak belli bir noktaya kadar taşıyabilir.  Hepimiz aynı gemide olduğumuzu unutmamalıyız, bu gemiyi ileriye doğru götürebilecek olanda biziz, okyanusta batmasına neden olacak da biz.” dedi. Yapılan sunumla İl genelinde gerçekleştirilen projelerin “pkmrize.com” sitesine yüklenmesi ile hibe programları duyuruları, gönül elçileri, coğrafi işaretli ürünler gibi konularında bulunduğu site sayesinde ilin proje arşiv ve havuzunun oluşacağı belirtildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan toplantıda Pandemi sürecinde gerçekleştirilemeyen proje ve etkinlikler dile getirilerek bu sürecin yeni planlamalar için bir fırsat da olabileceği vurgusu yapıldı.

YORUMLAR

  • Henüz yorum yazılmadı